Galleri Stendhal er etableret i 2020 midt under Corona-krisen. På den alvorlige baggrund vil vi gerne se vores galleri som en hyldest til alt, hvad der er godt i tilværelsen: Kunsten og naturen og kærligheden, musikken og farverne.


Vi vil gerne formidle mellem et bredt publikum og nogle moderne billedkunstnere, der arbejder professionelt og dedikeret - uden nødvendigvis at have kunsten som hovederhverv.


Det opfylder vi ved at indgå formidlingsaftaler og ved indkøb og videresalg af spændende kunstværker.

Vores lille butik ligger godt placeret midt på Gl. Kongevej på Frederiksberg, der rummer et spændende og varieret udvalg af specialbutikker med mode, design, kunst, cafeer og spisesteder. Det er et godt selskab for os.


Det er den franske forfatter Stendhal, der har givet navn til Stendhal-syndromet, som er de symptomer, du oplever, hvis du ser for meget god kunst på én gang i form af hjertebanken og åndenød. Det er tæt beslægtet med Uffizzimania, som er den konstante trang til straks at vende tilbage til det berømte kunstmuseum i Firenze.


Vi byder alle velkommen til at kigge ind og opleve Stendhal-syndromet.


Vi modtager gerne henvendelser om videresalg og formidling fra nye kunstnere og fra sælgere af ældre kunst, tlf. 25 34 69 07.


Galleri Stendhal er etableret af familien Lewis/Siboni, Frederiksberg og registreret under CVR 29 00 21 26/SE 30 10 31 22.